top of page

DE PROCEDURE

 

Beste student!

Ben jij geïnteresseerd in een stage op Bali? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bali Internship bemiddelt voor Nederlandse studenten een stage op Bali.Wat maakt ons uniek? Behalve dat we je een onvergetelijke tijd in Bali beloven, verzekeren we je ook van een kwalitatief goede stageplaats die een mooie aanvulling zal zijn op je CV.

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. De student meldt zich aan bij Bali Internship. De student stuurt zijn of haar CV, geeft aan in welk vakgebied hij of zij stage zou willen lopen, wat de persoonlijke eisen zijn en wat de eisen vanuit de opleiding zijn.

  2. Vervolgens doet de student een aanbetaling van €150,-. Deze aanbetaling is op no cure no pay basis. Alleen als er geen match wordt gevonden tussen de student en een stagebedrijf op Bali, wordt de aanbetaling netjes teruggestort. 

  3. Bali Internship gaat op zoek naar een passende stage die aan de eisen van de student en de opleiding voldoet. 

  4. Na het vinden van een potentieel stagebedrijf organiseert Bali Internship een Skypegesprek tussen de stagebegeleider op Bali en de student.

  5. Bij een match tussen de student en het stagebedrijf en na de goedkeuring vanuit school worden de resterende bemiddelingskosten in rekening gebracht, een bedrag van €329,-. 

  6. Na het vinden van de juiste match wordt het visumaanvraag in gang gezet. Bali Internship ondersteunt de student bij de aanvraag van het juiste visum.

  7. Als de student ook gebruik wilt maken van de accommodatiebemiddeling, zorgt Bali Internship voor een passende accommodatie. De student betaalt een fee van €79,- voor zijn of haar verblijf op Bali, naast de reguliere accommodatiekosten. 

  8. Tot slot vindt er een persoonlijk gesprek plaats tussen Bali Internship en de student om hem of haar alle benodigde informatie te verschaffen.

  9. Vóór en tijdens de stageperiode ondersteunt en begeleidt Bali Internship de student en biedt hulp waar nodig is.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen! 

 

 

 

bottom of page