AE INTERNSHIPS

AE Internships, dat staat voor Abroad Experience Internships, is dé stage specialist op de locaties Bali, Curaçao, Madrid en Amsterdam. De organisatie is opgericht in 2018 en inmiddels bestaat het team uit vijf man. Er wordt iedere dag met passie hard gewerkt om studenten te helpen bij het vinden van hun droomstage in het buitenland.

AE Internships noemt zichzelf niet voor niets dé stage specialist op locatie. AE Internships weet alles van haar bestemmingen. Deze bestemmingen worden zorgvuldig geselecteerd. Kwaliteit staat boven kwantiteit. Dat is een van de redenen waarom studenten kiezen voor AE Internships. 

 

Onze missie:

“Onze missie is om de student naast een onvergetelijke tijd in het buitenland ook een passende en kwalitatief hoogstaande stage te bieden waarin hij of zij zich als student op professioneel en persoonlijk vlak kan ontwikkelen.”

DE FOUNDERS

Jules heeft tijdens zijn hbo-opleiding zowel stage gelopen als gestudeerd in het buitenland. Met behulp van deze waardevolle kennis en ervaring in combinatie met een flinke dosis enthousiasme, koppelt Jules jou graag aan een passende buitenlandse stage. 

Contact:

+31 (0) 616 575 292 

  • White LinkedIn Icon
Jules van Uijen

Twee jaar aan buitenlandervaringen maakt Sander breed georiënteerd. Zijn oog voor detail en sterke visie zorgen ervoor dat Sander jou als geen ander weet te begeleiden door het gehele proces op weg naar jouw onvergetelijke stage in het buitenland.​​

Contact:

+31 (0) 636 568 586

  • White LinkedIn Icon
Sander Halewijn
 
 
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2020 by AE Internships (Bali Internship). All rights reserved. 

KvK nummer: 71 23 16 92 

BTW-nummer: NL 858632597B01

CONNECT:

T: 06 165 75292 

M: bali@ae-internships.com