top of page

AE INTERNSHIPS

AE Internships, dat staat voor Abroad Experience Internships, is dé stage specialist op de locaties Bali, Curaçao, Madrid en Amsterdam. De organisatie is opgericht in 2018 en inmiddels bestaat het team uit vijf man. Er wordt iedere dag met passie hard gewerkt om studenten te helpen bij het vinden van hun droomstage in het buitenland.

AE Internships noemt zichzelf niet voor niets dé stage specialist op locatie. AE Internships weet alles van haar bestemmingen. Deze bestemmingen worden zorgvuldig geselecteerd. Kwaliteit staat boven kwantiteit. Dat is een van de redenen waarom studenten kiezen voor AE Internships. 

 

Onze missie:

“Onze missie is om de student naast een onvergetelijke tijd in het buitenland ook een passende en kwalitatief hoogstaande stage te bieden waarin hij of zij zich als student op professioneel en persoonlijk vlak kan ontwikkelen.”

DE FOUNDERS

SANDER3.jpg
  • White LinkedIn Icon

Jules heeft tijdens zijn hbo-opleiding zowel stage gelopen als gestudeerd in het buitenland. Met behulp van deze waardevolle kennis en ervaring in combinatie met een flinke dosis enthousiasme, koppelt Jules jou graag aan een passende buitenlandse stage. 

Contact:

+31 (0) 616 575 292 

  • White LinkedIn Icon

Wees alsjeblieft niet verlegen en stuur mij een bericht bij eventuele vragen. Ik ben altijd bereid je te informeren en enthousiasmeren over een buitenlandse stage.  

Contact: 

+31 (0)6 165 752 92

Jules van Uijen
SANDER4.jpg
  • White LinkedIn Icon

Twee jaar aan buitenlandervaringen maakt Sander breed georiënteerd. Zijn oog voor detail en sterke visie zorgen ervoor dat Sander jou als geen ander weet te begeleiden door het gehele proces op weg naar jouw onvergetelijke stage in het buitenland.​​

Contact:

+31 (0) 636 568 586

  • White LinkedIn Icon

Ik help je graag bij het beantwoorden van eventuele vragen omtrent het lopen van een stage in het buitenland. Stuur gerust een bericht of neem telefonisch contact met me op. Tot snel!

Contact: 

+31 (0) 636 568 586

Sander Halewijn
HETTEAM
AE INTERNSHIPS
bottom of page